Degustatiegerechten

Kleine gastronomische gerechtjes, combineer er verschillende. U kan ons ook vragen om enkele wijntjes voor te stellen, we hebben er immers meer dan 20 die u via de enomatic per glas kan kiezen.. 



3 Gillardeau oesters - Natuur op ijs l 13,00

Vitello tonato (Zacht gegaard kalfsvlees - Saus op basis van tonijn) l 12,00

Gerookte ‘Loche Fyne’ Zalm -Toast - Mierikswortel - Bieslook - Gepekelde ui l 15,00

Huisbereide garnaalkroket (1) - Handgepelde grijze garnaaltjes - Tartaar - Slaatje l 14,00

Octopus en mosseltjes - Kikkererwt - Aardappel - Kappertjes l 15,00

Miso Soep - Udon Noedels - Bospaddenstoel - Suikererwt l 13,00

Makreel - Gerookte paling - Geitenkaas - Rode biet - Rammenas l 14,00

Kort geschroeide coquille - Artisanale Bloedworst - Bloemkool - Prei - Spruitjes l 16,00

Krokant gebakken kalfszwezeriken - Pastinaak - Jonge prei - Spruitjes - Breydelspek - Graanmosterdsaus l 17,50

Noordzeekrab - Bulgur - Komkommer - Granny smith - Knolselder l 18,00

 “Steak tartaar” (Rauw Belgisch Wit Blauw rundvlees à la minute bereid door onze chef) - l 13,00

Handgesneden frieten - Fris slaatje

Gelakte Kalfswang - Handgepelde Garnalen - Bouillabaisse - Rode Paprika - Basilicum l 16,00

Zeetong Meunière - Frisse salade - Vinaigrette Salé - Handgesneden Frieten l 19,00

Kabeljauwfilet - Aardappel - Prei - Witloof - Worteltjes l 15,00

Patrijs - Witloof - Pastinaak - Bospaddenstoel - Aardappel - Belgische mosterd l 16,00

Hertenkalf - Witloof - Pastinaak - Rode Biet - Bospaddenstoel - Polenta l 17,00

Ossenhaas ‘Dry aged’ Black Angus - Handgesneden Frietjes - Salade - Bearnaise of Peperroom l 17,00

Veggie

Smeuïge Risotto - Bospaddenstoel - Pecorino kaas - Groene Kruiden l 14,00

Veggie gerecht naar het humeur van de Chef l 14,00

 

Mogen we u vragen vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel, zo kunnen we lange wachttijden voorkomen en de kwaliteit blijven verzekeren. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.