Degustatiegerechten

Kleine gastronomische gerechtjes, combineer er verschillende. U kan ons ook vragen om enkele wijntjes voor te stellen, we hebben er immers meer dan 20 die u via de enomatic per glas kan kiezen.. 

3 Gillardeau oesters - Ponzu - Komkommer - Limoen  13,00

Vitello tonato (Zacht gegaard kalfsvlees - Saus op basis van tonijn) - Rucola - Groene Olijf  12,00

Makreel - Venkel - Koolrabi - Radijs - Citrus  14,00

Tonijn - Komkommer - Ponzu - Feta - Salade 15,00

Gravad Lax ‘Gusto stijl’ - Gemarineerde ‘Loche Fyne’ zalm - Dille – Mosterd  15,00

Huisbereide garnaalkroket (1) - Handgepelde grijze garnaaltjes - Tartaar - Slaatje 13,00

Krokant Gebakken Kalfszwezeriken - Artisjok - Tuinbonen - Bloemkool - Belgische Mosterd 16,00

Tom Kha Kai (Thaise Kokossoep) Citroengras - Paksoi - Tomaat - Garnaal  14,00

____________________________________________________________________________________________________________

“Steak tartaar” (Rauw Belgisch Wit Blauw rundvlees à la minute bereid door onze chef) - Handgesneden frieten - Fris slaatje 13,00

Eendenborst ‘Thai style’ - Rode curry- Shiitake - Aubergine - Rode paprika - Paksoi 16,00

Ossenhaas Black Angus - Frisse salade - Handgesneden frieten - Béarnaise-of pepersaus 17,00 (1 euro pp supplement in lunchmenu)

Gebakken Parelhoen Suprême - Courgette - Artisjok - Amandelkroketje 14,50

Pladijs - Handgepelde garnalen - Smeuïge aardappel - Bloemkool - Jonge spinazie 15,00

Zeetong Meunière - Kropsla - Chardonnay azijn - Handgesneden frieten  18,00 (2 euro pp supplement in lunchmenu)

 

Veggie

Smeuïge Risotto - Artisjok - Tuinbonen - Groene olijf - Verse groene kruiden 15,00

Carpaccio van Tomaat - Fregula Sarda - Pistache - Wilde Oregano (Top!) 13,00

Veggie gerecht naar het humeur van de Chef 15,00

 

Mogen we u vragen vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel, zo kunnen we lange wachttijden voorkomen en de kwaliteit blijven verzekeren. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.