Degustatiegerechten

Kleine gastronomische gerechtjes, combineer er verschillende. U kan ons ook vragen om enkele wijntjes voor te stellen, we hebben er immers meer dan 20 die u via de enomatic per glas kan kiezen.. 

 



3 Zeeuwse platte oesters natuur op ijs l 13,00

Vitello Tonnato met een zachte tonijnmayonaise, kappertjes en rucola l 13,00

Gravad Lax Loch Fyne Zalm, quinoa, komkommer, knolselder, dille l 15,00

Tonijn ‘Tataki’, quinoa, rammenas, selder l 16,00

Huisbereide garnaalkroket met handgepelde grijze garnalen, huisbereide tartaar, salade l 14,00

Open ravioli van kingcrab met verse groene kruiden en een champagnesaus l 19,00

Asperge velouté, noordzeegarnaal, mimosa, zure room l 13,50

Witte asperges op Vlaamse wijze, truffelham l 16,00

Witte asperges op Vlaamse wijze l 13,00

Krokant gebakken kalfszwezerik, artisjok, witte asperge, pancetta, sausje van Belgische mosterd l 17,50

Steak Tartaar ‘a la minute’ bereid met salade, “Vinaigrette Salée” en handgesneden frietjes l 14,00

Black Angus ‘Dry Aged’ Ossenhaas, warme seizoensgroenten, handgesneden frieten, huisbereide peper- of béarnaisesaus 17,00

Jong haantje, huisbereid kroketje, Breydelspek, zilverui, bospaddenstoel, peterselie l 16,00

Kabeljauwfilet, witte asperges, jonge spinazie, prei, Brandade kroketje l 16,00

Zeetong ‘Meunière’, warme seizoensgroenten, handgesneden frieten of aardappelpuree l 19,00

Veggie

Smeuïge risotto, doperwtjes, asperges, platte peterselie l 14,00

Veggie gerecht naar het humeur van de Chef l 14,00

Witte asperges op Vlaamse wijze l 13,00

 

Mogen we u vragen vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel, zo kunnen we lange wachttijden voorkomen en de kwaliteit blijven verzekeren. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.