Degustatiegerechten

Kleine gastronomische gerechtjes, combineer er verschillende. U kan ons ook vragen om enkele wijntjes voor te stellen, we hebben er immers meer dan 20 die u via de enomatic per glas kan kiezen.. 

 


3 Zeeuwse platte oesters natuur op ijs l 13,00 

Vitello tonnato met een zachte tonijnmayonaise, kappertjes en rucola l 13,00 

Gravad lax Loch Fyne zalm, Quinoa, Komkommer, Knolselder, Dille l 15,00

Tartaar van Wilde Zeebaars, Limoen, Appel, Komkommer, Avocado l 16,50 

Fris soepje van zongedroogde tomaatjes, crème van mozzarella, basilicumolie l 14,00

Huisbereide Garnaalkroket met Handgepelde Grijze garnalen, Tartaar, salade l 14,00 

Gebakken Langoustine, Structuren van bloemkool, Hazelnoot, Jus van strandkrabbetjes l 19,00

Handgedoken kortgeschroeide Coquilles, Crème en chips van Truffelaardappel, Salty Fingers l 16,00 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Steak tartaar ‘a la minute’ bereid, fris slaatje, handgesneden frieten l 14,50

Traag gegaarde parelhoen, paddenstoel, hazelnoot, raap, gekonfijte aardappel, Vadouvan l 16,00 

Filet van Harder (aka Witte Zalm), Tuinbonen, Geroosterde lente ui, Beurre noisette puree, Kokkels, sausje van yoghurt en groene kruiden l 16,00

Filet Pur, Paddenstoelen, Zomer ui, Mizuna, Handgesneden frieten, Peper- of béarnaisesaus l 17,00 

Tomaat garnaal ‘Yanaika-Style’, handgesneden frietjes l 16,50

Zeetong ‘Meunière’, Salade, Handgesneden frieten of smeuïge aardappelpuree, Botersausje met citroen en peterselie l 19,00

Veggie

Lenterolletjes, Radijs, mayonaise van koriander l 14,00 

Veggie gerecht naar het humeur van de chef l 14,00 

 

Mogen we u vragen om vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per gang, zo kunnen we lange wachttijden voorkomen en de kwaliteit blijven verzekeren. Vanaf 8 personen max. 3 verschillende gerechten per gang. Hartelijk dank!