Hoofdgerechten

Geniet à la carte van de meest verfijnde, kraakverse top-ingrediënten, gastronomisch gebracht, in een gezellig kader 

 

Vlees

Steak Tartaar ‘a la minute’ bereid, salade “Vinaigrette salée” en handgesneden frietjes l 23,50

Black Angus ‘Dry Aged’ Ossenhaas, warme seizoensgroenten, handgesneden frieten, huisbereide peper- of béarnaisesaus 33 euro

Jong haantje, huisbereid kroketje, Breydelspek, zilverui, bospaddenstoel, peterselie l 29,00

Vis

Kabeljauwfilet, witte asperges, jonge spinazie, prei, Brandade kroketje l 32,00

Zeetong ‘Meunière’, warme seizoensgroenten, handgesneden frieten of aardappelpuree l 37,00

Veggie


Smeuïge risotto, doperwtjes, asperges, platte peterselie l 23,00 
Creamy risotto, peas, asparagus, parsley

Veggie gerecht naar humeur van de chef l 23,00

Witte asperges op Vlaamse wijze met peterselie aardappeltjes l 28,00

Kindergerechten  (Kids tem 9 jaar)

Kipfilet met appelmoes en frietjes of aardappelpuree l 17,00

Luikse balletjes met Loonse stroop en frietjes of puree l 17,00

Kindermenu: Soep van de dag - Luikse balletjes - Vanille ijs l 25,00

 

Mogen we u vragen vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel, zo kunnen we lange wachttijden voorkomen en de kwaliteit blijven verzekeren. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.