Hoofdgerechten

Geniet à la carte van de meest verfijnde, kraakverse top-ingrediënten, gastronomisch gebracht, in een gezellig kader 

 

Vlees

Steak Tartaar ‘a la minute’ bereid, salade en handgesneden frietjes l 23,50

Traag gegaarde parelhoen, Paddenstoel, hazelnoot, raap, gekonfijte aardappel, Vadouvan l 29,50

Filet pur, paddenstoelen, zomer ui, mizuna, handgesneden frieten, peper- of béarnaisesaus l 33,00 

Vis

Filet van Harder (aka witte zalm), Tuinbonen, Geroosterde Lente ui, Beurre Noisette puree, kokkels, sausje van yoghurt en groene kruiden l 32,00

Tomaat Garnaal ‘Yanaika-Style’, handgesneden frietjes l 30,00 

Zeetong ‘Meunière’, frisse salade, handgesneden frieten of smeuïge aardappelpuree, botersausje met citroen en peterselie l 37,00

Veggie

Lenterolletjes, Radijs, Mayonaise van koriander l 23,00 

Veggie gerecht naar humeur van de chef l 23,00  

Mogen we u vragen vanaf 5 personen te kiezen uit max. 4 verschillende gerechten per tafel, zo kunnen we lange wachttijden voorkomen en de kwaliteit blijven verzekeren. Vanaf 6 personen max. 3 verschillende gerechten per tafel.