Lunch 3 gangen v.a. 29 euro pp (Elke werkdag)

We verzorgen een overheerlijk (business)lunchmenu tussen 12 & 14u (Elke werkdag). Gratis Wifi & ruime openbare Q parking voorzien onder Gusto, de lift brengt u rechtstreeks in het restaurant. Wij garanderen u een snelle service!

Stel zelf je 3 gangen lunch samen uit deze gerechten 

Lunchformule (van ma t.e.m. vrij, niet op zon- en feestdagen) @Gusto -  vanaf 29 euro pp : Degustatieporties

Maak je keuze uit onderstaande voor- hoofdgerechten en desserts

VOORGERECHTEN

Fris soepje van Zongedroogde tomaatjes - Crème van mozzarella - Basilicumolie
Sundried tomato Soup - Mozzarella Cream - Basil oil

Vitello Tonato met een zachte tonijnmayonaise, kappertjes en rucola
Vitello Tonato, soft tuna mayonnaise, capers and rocket salad

Gravad Lax Loch Fyne Zalm – Quinoa – Komkommer – knolselder – Dille
Gravad Lax Loch Fyne Salmon - Cucumber - Celeriac - Dill

Handgedoken coquilles - Crème en chips van truffelaardappel - Salty fingers - Beurre blanc met venkel
Baked scallops - Cream and chips of truffle potato - Salty fingers - Beurre blanc with fennel

Tartaar van Wilde Zeebaars - limoen - appel - komkommer - avocado
Wild sea bass tartar - Lime - Apple - Cucumber - Avocado

Huisbereide Garnaalkroket met Handgepelde Grijze garnalen - Tartaar - Salade
Homemade Grey Shrimp Croquette - Hand Peeled Grey Shrimp - Tartar Sauce - Fresh Salad

HOOFDGERECHTEN

Steak Tartaar ‘a la minute’ - Frisse salade - Handgesneden frieten
Steak Tartar (Raw beef) prepared à la minute - Salad - Hand cut fries

Filet pur - Paddenstoelen - Zomer ui - Mizuna - Handgesneden frieten - Huisbereide Peper- of Béarnaisesaus
Filet pur - Mushrooms - Summer onion - Mizuna - Hand-cut French fries - Home made Pepper or Béarnaise sauce

Traag gegaarde Parelhoen - Paddenstoel - Hazelnoot - Raap - Gekonfijte aardappel - Vadouvan
Slow-cooked Guinea Fowl - Mushrooms- Hazelnut - Turnip - candied potato - Vadouvan sauce

Tomaat Garnaal ‘Yanaika-Style’ - Handgesneden frietjes Flemish
Tomato - Grey shrimp ‘Yanaika-Style’ - Hand-cut fries

Filet van Harder (aka Witte Zalm) - Tuinbonen - Geroosterde lente ui - Beurre noisette puree - kokkels - Sausje van yoghurt en groene kruiden
White Salmon fillet (Delicious white fish) - Broad beans - Roasted spring onion - Beurre noissette puree - Cockles - Yoghurt and green herbs sauce

NAGERECHT

DESSERT VAN DE DAG **
Chef’s dessert of the day

OF / OR

Koffie of verse thee Coffee or fresh tea ** Supplement 4 euro pp

 

Uiteraard kan u ook zoals vanouds uw eigen lunchmenu samenstellen uit onze kaart met kleine degustatiegerechten, in dit geval betaalt u gewoon de prijs die vermeld staat achter het gerecht

Plan of boek nu. Elke werkdag van 12u tot 14u00 (Met of zonder reservatie, liefst mét, zodat we ons team kunnen briefen en u van de best mogelijke service kunnen voorzien)