Lunch : 3 gangen v.a. 29 euro (Elke werkdag)

Stel zelf je 3 gangen Lunch samen uit onze degustatiegerechten. 

Stel zelf je 3 gangen lunch samen uit deze gerechten (Compose your own lunch)

Lunchformule (van ma t.e.m. vrij, niet op zon- en feestdagen) @Gusto - 29 euro pp : DEGUSTATIEPORTIES

VOORGERECHT

Vitello Tonnato met een zachte tonijnmayonaise, kappertjes en rucola 
Vitello Tonnato, soft tuna mayonnaise, capers and rocket salad

Gravad Lax Loch Fyne Zalm – Quinoa – Komkommer – knolselder – Dille 
Gravad Lax Loch Fyne Salmon - Cucumber - Celeriac - Dill

Tonijn ‘Tataki’ – Quinoa - Rammenas - Selder 
Tuna Tataki -Radish - Celery Asperge

Velouté – Noordzeegarnaal – Mimosa - Zure Room
Asparagus Velouté - North Sea Shrimp - Mimosa - Sour Cream

Huisbereide Garnaalkroket met Handgepelde Grijze garnalen - Tartaar - Salade 
Homemade Grey Shrimp Croquette - Hand Peeled Grey Shrimp - Tartar Sauce - Fresh Salad

Witte Asperges op Vlaamse Wijze White Asparagus Flemish Style

HOOFDGERECHTEN

Witte Asperges op Vlaamse wijze - Truffelham 
Asparagus Flemish Style - Truffle Ham

Steak Tartaar ‘a la minute’ bereid met salade - Vinaigrette Salée - Handgesneden frieten 
Steak Tartar (Raw beef) prepared à la minute - Salad - Vinaigrette Salée and Hand cut fries

Black Angus ‘Dry Aged’ Ossenhaas - Warme Seizoensgroenten - Handgesneden frieten - Huisbereide Peper- of Béarnaisesaus 
Black Angus ‘Dry Aged’ Tenderloin - Grilled Seasonal Vegetables - Hand cut Fries - Homemade Pepper or Béarnaise sauce

Jong Haantje - Huisbereid Kroketje - Breydelspek – Zilverui – Bospaddenstoel – Peterselie Grilled 
Rooster - Homemade Croquette - Breydel Bacon - Silver Onion - Mushroom - Parsley

Kabeljauwfilet - Witte asperges - Jonge spinazie – Prei - Brandade kroketje 
Cod fillet - White Asparagus - Young Spinach - Leek - Brandade Croquette

NAGERECHT

DESSERT VAN DE DAG **
Chef’s dessert of the day

OF / OR

Koffie of verse thee Coffee or fresh tea ** Supplement 4 euro pp

 

Uiteraard kan u ook zoals vanouds uw eigen lunchmenu samenstellen uit onze kaart met kleine degustatiegerechten, in dit geval betaalt u gewoon de prijs die vermeld staat achter het gerecht

Plan of boek nu. Elke werkdag van 12u tot 14u00 (Met of zonder reservatie, liefst mét, zodat we ons team kunnen briefen en u van de best mogelijke service kunnen voorzien)